Actie: Genoeg Taart!

Actie Jong VLD Mechelen: "Genoeg taart!"

Jong VLD deelt taart uit op 1 mei

 

 

 

Niet alleen de socialisten, maar ook de jonge Mechelse liberalen voerden actie op 1 mei. Zij deelden op de Grote Markt symbolisch taart uit aan alle Mechelaars. Het was de eerste keer dat de liberalen ook actie voerden op 1 mei.

 

Wat is het probleem?

Heel wat kandidaten en partijen spreken louter over het herverdelen van onze welvaart. Vaak wordt vergeten dat het vergroten van die welvaart, minstens even belangrijk is. Jong VLD wil ervoor zorgen dat er genoeg taart is voor gans de samenleving.

 

Wat is onze oplossing?

Door het vreedzame proces van produceren en handelen groeit de taart. Het is wat wij omschrijven als de vrije markt. Wie om bepaalde redenen niet aan dat proces kan meewerken, helpen we terug op eigen benen. Toch wordt het vandaag steeds moeilijker om de taart gebakken te krijgen.

 

Om dit in de verf te zetten bakt Jong VLD op 1 mei, de Dag Van De Arbeid, in heel Vlaanderen taart. Met deze actie zetten we de hardwerkende Vlaming in de kijker. Zij staan immers garant voor onze welvaart, niet de zogezegde verzorgingsstaat. Burgers moeten zelf de handen uit de mouwen steken en initiatief durven nemen. Wachten op de overheid heeft geen zin.

 

"Als we willen dat die welvaart toeneemt, moeten we zuurstof geven aan onze economie, en dan moeten we de lasten op arbeid verlagen. Als je roken wilt ontmoedigen door te belasten, wat doe je dan met arbeid, als je dat belast? Dan ontmoedig je dat ook. Daarom willen wij maximaal inzetten op arbeid. Wij willen dat jongeren jobs hebben in deze samenleving, en daarom geloven wij erin dat we de lasten op arbeid moeten verlagen", aldus kandidaat voor het Vlaams Parlement Bavo Anciaux (Open VLD).

 

Vanaf 1 mei ontdekt u op de website www.genoegtaart.be onze boodschap, ons online spel, en het engagement van meer dan 120 jongerenkandidaten. Deze 120 jonge mensen doen mee uit liberaal engagement. Dit betekent dat er heel veel jong talent in onze rangen schuilt. Ze belichamen de toekomst van onze liberale partij.

 

 

 

 

Word lid

Lid worden is niet zo moeilijk. Klik op onderstaande knop en volg de stappen.

 

"Samen werken we aan een positief, jeugdig en leefbaar Mechelen!"